commercial break

30 January 2011

Hadiah Untuk Pertandingan Apa Itu Kitar Semula

Assalamualaikum dan selamat pagi.
Anda semua dah turut serta dalam pertandingan anjuran saya?

Jika berminat sila klik SINI.
Kali ini saya akan umumkan hadiah yang disediakan untuk bakal pemenang-pemenang pertandingan saya.

Jika mengikut perangkaan asal saya ingin menyediakan 5 hadiah untuk para pemenang.
Tapi, memandangkan ini bukan pertandingan yang menjadi pilihan kerana ianya memerlukan usaha untuk mengerah idea, jadi saya telah mengubah perancangan.
Sekiranya pertandingan ini menerima penyertaan hanya seramai 15 orang dan ke bawah, hadiah akan diberi kepada 3 pemenang. Berikut adalah hadiah yang disediakan:

 

Ok, sekiranya peserta pertandingan melebihi 15 orang, saya akan menambah 2 hadiah tambahan iaitu:


Jadi, jika anda berminat dengan pertandingan saya dialu-alukan untuk turut sama menyertai. Mungkin pertandingan ini sedikit sukar, tapi saya percaya manfaatnya ada disebalik kerahan idea-idea anda tersebut.
Jadi, apa tunggu lagi? Mari turut serta dalam pertandingan saya.
Sekian, wassalam.

nota kaki kiri: hadiah tidak seberapa, hanya mengikut kemampuan.

13 comments:

saya_arief said...

hooho..
menarikkk.
:D

Mohd Fitri said...

mari turut serta :)

Azuan said...

rase cam nak join jugak nie..huhuu

nelly said...

hehe .
nasib dah siap entri
=)

Lelaki Ini said...

wah
besh2!

Ain Zulaikha said...

menarik sangat .. tapi kalau ada masa gerenti boleh join T_T

Mohd Fitri said...

azuan: anda dialu-alukan untuk turut sama menyertai.

nelly: :)

lelaki ini: jom masuk!!

ain: luangkan masa sekejap saja. lagipun tarikh tutup lama lagi.

:)

Syafiq Rosli said...

haha..xsbar aku..

elieynz said...

sebuah novel misteri tu macam best ja.. hehe

eb ezrin2 said...

wah.... novel tuh cam sgt menarik... puh3... ;p

Mohd Fitri said...

syafiq: haha kau kena sabar gak.

elieynz: tak menarik seperti entri para peserta. hehe

eb: tunggukan siapa pemenangnya nanti

:)

pawaih said...

kalau saya nak buat dalam format journal boleh x tuan?

nelly said...

bila mahu umumkan ?
haha
tengah tak dapat tengok update entri .:D

Domain Murah

Related Posts with Thumbnails