commercial break

09 December 2010

Benci pada blog!

Apa reaksi anda dengan tajuk entri ini?
Sebenarnya bukanlah saya benci pada blog ni, cuma sedih sedikit.
Sebab apa sedih? Sebab tak boleh nak berkunjung kembali ke blog mereka-mereka yang datang singgah di blog ni. Tapi bukanlah kepada semuanya, hanya kepada penulis blog yang melakukan sedikit kesilapan semasa meninggalkan jejak mereka.
Tengok pada gambar ya.

Ok, biasanya penulis-penulis blog akan tinggalkan jejak mereka di cbox supaya tuan punya blog dapat singgah kembali ke blog mereka. Tapi, yang sedihnya adalah apabila

anda meninggalkan emel dan bukannya url blog anda. Jadi, tak dapatlah tuan punya blog nak singgah kembali ke blog anda. Jadi, sepatutnya anda buat begini ya,

supaya tuan blog dapat berkunjung ke blog anda kembali. Kalau tidak mungkin anda anda menyangka bahawa kami penulis blog yang lain sombong dan tak sudi untuk singgah kembali.
Mungkin perkara ini nampak remeh, tapi ianya benar bukan. 

nota kaki kiri: perkara remeh pun adakalanya menyusahkan.

18 comments:

Ainnn♥ said...

haah. setuju
kadang2 kita geram bila xboleh nak bw dorang punye
ade tuu , mintk tutorial.
mcmane nak inform kan? hishh

Sepi tanpa mimpi said...

sekarang dah cuba beritahu diorang ni. lepas ni kalau ada lagi, tak dapatlah nak singgah :)

blurryhanis said...

wahhh xtau terima kasih laa bgtau :p ahaks

Sepi tanpa mimpi said...

sengal! :P

msTeddy said...

maybe diorg xde belog kot..2 3 org followers xde belog..so ak emel jek..ahaha

Sepi tanpa mimpi said...

yang tiada blog tak apa, masalahnya bila dekat cbox tulis, blogwalking.
takkan tak ada blog kot? :)

Miza Yusof said...

udah ditinggalkan linknya :)

Sepi tanpa mimpi said...

haha, baguslah :)

cikida said...

kan,,huhu,,nak jejak balik da susah..huhu

Sepi tanpa mimpi said...

haha tau tak apa..
:)

Ain Zulaikha said...

hehe benda ni dah biasa.. kadang2 dia tak tahu.. so kalau dia orang tak tahu, just letak pesanan kat ats chatbox, tolong letak url blog, bukan email. tq

heheh

Sepi tanpa mimpi said...

sebab tu entri khas ini ditaip. untuk memberitahulah :)

kai azmier said...

betul2.. kadang2 memang ada jadi.. sayang gk.. sebab dieorg da penat2 datang kn?

LadyBird said...

betul2.. kdg2 tinggal nama jerk.. linknya tidak diberi.. bagaimana nak kunjung balas.. hihihi..
tp lady pernah jugak buat pkr yg sama :P.. seolah2 sia2la kan perjalanan tu..

sop said...

mungkin yg singgah tu x der blog..
bukan semua ada.. :)

Sepi tanpa mimpi said...

kai: ya, anda betul..
ladybird: ya, memang pun. kasihan lah juga.
sop: ini untuk yang ada blog. hee

shada wentz said...

ramai org silap.
sy pun tensen gak kadang2 =..=

Myaby said...

dorg nak suruh kamu bg email kt die kot. hihi

Domain Murah

Related Posts with Thumbnails